Van September tot en met eind februari hebben we samen de Urban Presence DTS gevolgd in Amsterdam. Vanaf eind november 2015 tot en met februari 2016 zijn we samen met een groep van 13 mensen op outreach naar China geweest.
We hebben een geweldige tijd gehad!

Hieronder een kort verslag van enkele hoogtepunten van de reis.

“Hear and obey” in Hong Kong
Nadat we twee weken cultuurtraining hebben gehad in Singapore en we ook onze visa op zak hadden zijn we naar Hong Kong vertrokken. Een hoogtepunt in Hong Kong was een gesprek met Jessica. ‘s Ochtends hadden we met onze groep een tijd van gebed en moest ik (Jedidja) denken aan een schommel. Toen we daarna ‘s middags aan het wandelen waren kwam ik twee schommels tegen. Ik ging schommelen en raakte in gesprek met het meisje naast mij, Jessica.

Ze bleek Jezus niet te kennen en wilde graag meer over Hem weten. Uiteindelijk besloot ze na een mooi gesprek van meer dan 2 uur haar hart aan Jezus te geven! Ik heb echt van dit gesprek kunnen genieten en heb er een vriendin bij.

Gods hulp tijdens de reis

Tijdens de reis hebben we veel bijzondere dingen meegemaakt waarin we Gods leiding hebben mogen ervaren. Een voorbeeld hiervan was een Chinees stel dat ons van A tot Z heeft geholpen om in Ghuangzhou, een stad met meer dan 8 miljoen inwoners de bus te vinden naar Hong Kong.

Toen we nog geen huisvesting hadden..
Een ander voorbeeld was een ongepland verblijf in een Youth Hostel in Kunming.
We hebben hier 3 dagen overnacht omdat we nog geen huisvesting hadden gevonden
voor de 2 weken dat we hier zouden verblijven. Op de laatste avond in dit Youth Hostel hebben we het evangelie kunnen delen met een jongeman genaamde Afei die werkte in dit Youth Hostel. Aan het einde van de laatste avond in dit Youth Hostel mochten we met deze man bidden en heeft hij een keuze gemaakt voor Jezus!

Een wonder in Beijing!  
Toen we in Beijing waren viel een teamgenootje van ons, waardoor haar knie uit de kom schoot, de knie was volledig naar de rechterkant van haar been geschoven. Het was een erg nare en pijnlijke situatie en na een half uur hebben we besloten om de ambulance te bellen. Ongeveer 10 minuten voordat de ambulance aankwam verplaatste de knieschijf zich door een wonder van God weer op de juiste plaats! Enkele minuten later kon onze teamgenoot weer staan en voorzichtig lopen, dit was echt een wonder waardoor we niet naar het ziekenhuis hoefde en tegen de ambulance konden getuigen dat God een wonder had gedaan. Enkele dagen later zijn we ook naar het ziekenhuis gegaan om de knieschijf te controleren, de dokter gaf aan dat de knieschijf goed zat en dat het met wat rust binnen enkele weken goed zou herstellen!

Afbeeldingsresultaat voor miracle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.