Over ons

 

_DSC5992

Over ons
Mijn naam is Willem Biesheuvel, ik ben getrouwd met Jedidja en samen zijn we trotse ouders van onze zoon David.
Na samen een 2 jarige Bijbelschool gevolgd te hebben in 2012 zijn we actief geworden op het gebied van zendingswerk in Nederland.
In de afgelopen jaren zijn we samen actief geweest als vrijwilliger bij Jeugd met een Opdracht Amsterdam op het gebied van evangelisatie werk en als staffmedewerkers van een Bijbelschool. Ook  hebben we samen diverse zendingsreizen gemaakt o.a. naar Nepal vanuit onze stichting Hope 4 Nations.
Op dit moment studeren we naast ons zendingswerk nog aan de Continental Theological Seminary in Belgie.
Verder gaan we ook regelmatig op pad voor het geven van spreekbeurten en trainingen in verschillende gemeentes in Nederland.

 

Stichting Hope 4 Nations

logo Hope 4 Nations

Voor ons zendingswerk hebben we in 2016 de stichting “Hope 4 Nations” opgericht. Vanuit deze stichting organiseren we verschillende outreaches en zendingsreizen. Vanuit onze stichting zijn we met name betrokken bij zendingswerk in Nepal
Voor het zendingswerk in Nepal hebben we een samenwerkingsverband met stichting “Hearts4Nepal”. In Nepal zijn actief op het gebied van evangelisatiewerk, toerusting van lokale gelovigen en het ondersteunen van voorgangers doormiddel van microkrediet projecten.
Voor meer informatie kunt u ook eens kijken op  www.hope4nations.nl

 

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.