Van 28 februari tot en met 12 maart zijn we op zendingsreis gegaan naar Nepal. Het was een geweldige reis waarin we de eerste 6 dagen in Kathmandu zijn geweest en de laatste 6 dagen in Letang in Oost Nepal.
In Kathmandu hebben we een jongerenconferentie georganiseerd voor 150 jongeren. Het was heel mooi om deze jongeren te bemoedigen in hun geloof en om hun enthousiasme voor God te zien.
In Oost Nepal hebben we in een stadje genaamd Beltar een gospel & music event georganiseerd.
Vanuit onze stichting hebben we in het afgelopen jaar veel contact gehad met onze lokale contactpersoon in Oost Nepal over de organisatie van deze dienst. Het was dan ook erg bijzonder om na alle voorbereidingen deze dienst met elkaar mee te maken! Tijdens deze dienst maakten veel mensen een keuze voor Jezus en ook kwam mensen naar voren om te getuigen dat ze genezing hadden ontvangen nadat we gebeden hadden. De vrouw op de foto hieronder kwam vertellen dat ze genezen was van pijn in haar armen en bovenlichaam tijdens de dienst. Ze vertelde ook dat ze nu het verlangen had gekregen om Jezus te gaan volgen!

Klik hier (Nepal reis 2018) om een leuk filmpje van onze afgelopen reis te bekijken.

received_1184710101659175
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.