Het afgelopen jaar hebben we voor onze studie op de Continental Theological Seminary op de campus gewoond in Belgie.
Tijdens onze tijd in Belgie hebben we erg leuk contact ontwikkeld met onze bovenburen die uit Kameroen en Nigeria komen.
Onze bovenburen hebben jarenlang evangelisatie diensten georganiseerd in diverse landen in Afrika. Een aantal maanden geleden hebben onze bovenburen ons uitgenodigd om in December 2019 naar Kameroen te komen voor een evangelisatiecampagne. Ze vertelden ons dat ze graag voor ons de deur naar Afrika wilden openen voor het organiseren van evangelisatiediensten. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor deze reis en evangelisatiecampagne. Van 10-20 December zullen we hiervoor op zendingsreis gaan naar Kameroen. We zullen in een van de buitenwijken van Yaounde, de hoofdstad van Kameroen, een evangelisatiecampagne gaan organiseren. Daarnaast zullen we een aantal dagen les gaan geven op een Bijbelschool in Douala.

We houden uw graag op de hoogte via onze website en nieuwsbrief!

Yaounde, Cameroon

shutterstock_661018621

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.