Alicia.van.Stuijvenberg.Fotografie-Bibletolife-114Het Magazine Bible to Life waar we in de afgelopen tijd veel aan hebben gewerkt is beschikbaar! Via de website www.bibletolife.nl kun je een inkijkexemplaar bekijken en het magazine bestellen voor 7,50 euro.

Aan het magazine hebben verschillende mensen bijgedragen zowel uit Nederland als ook enkele docenten vanuit onze studie in België. Het magazine bestaat uit 72 pagina’s en bevat onder andere een aantal mooie overdenkingen m.b.t. Bijbel lezen en een bekende Bijbelstudiemethode die we aan de hand van 4 stappen doornemen. Ook zit er een interessant interview in met Dick Pieterman en Ralf Lubs over moeilijke vragen rondom de Bijbel waar je als lezer tegen aan kunt lopen. Verder bevat het blad persoonlijke getuigenissen, Bijbelse muziek-, film- en boekentips en nog meer inhoud om de Bijbel verder tot leven te laten komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.